Verzending

Verzending informatie

Levertijden

Indien een bestelling voor 16:00 is besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden en is de aflevertijd 1-2 werkdagen.

Pre-orders

Een pre-order is een reservering van een nieuw product, pre-orders worden normaal gesproken een dag van de officiële release verstuurd zodat u deze op de dag van de aangegeven officiële release in huis heeft. Het kan voorkomen dat de leverancier/uitgever van het product de releasedatum wijzigt.

Uw pakketje volgen

Als uw bestelling als pakket wordt verstuurd dan ontvangt u in de verzendbevestigingsmail een Track and Trace code. Op de website van PostNL kunt u de status van de verzending nakijken. Bij alle KontrolFreeks is dit niet het geval. KontrolFreeks worden bezorgd door middel van brievenbus post.

Zending niet ontvangen?

Als uw bestelling al wel is verstuurd, maar u heeft deze nog niet binnen, dan kan het zijn dat de post vertraging heeft opgelopen met het afleveren, dit is in de meeste gevallen het geval en komt het vaakste voor. Indien de bestelling na 5 werkdagen (naar de bevestigingsmail) nog niet is aangekomen, dan kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.

Uw bestelling is kapot?

Als uw bestelling kapot is ontvangen vragen wij u om contact met ons op te nemen via de contact pagina. En zorgen wij voor een goede afhandeling.